dan efter doppardan

Heeeej... Igår var den absolut bästa födelsedagen jag haft! Vaknade först hos min mor, ensam och besviken. Men gullig som hon är så kom hon in till mig på morgonen med ljus och presenter. Fick lite smink och en Samsung Galaxy! Fixade iordning mig och rörde mig mot min far där jag bemöttes med present och julgröt. I paketet var det lite mera smink. Kollade lite halvt på Kalle Anka och åt lite mat innan vi rörde oss hem till min mor för julbord! Efter maten så kom <3 och firade jul med familjen sen slaggade <3 hos oss. Och det blev den lyckligaste julaftonen EVER!
Nu så är jag i Handen/Stockholm hos mormor. Ätit lite middag och fått lite paket. Och snart blir det gröt med mandel i, innan vi ska röra oss hemåt där förhoppningsvis är mandeln kvar.
Allahu Akbar! Gud hörde mina Duaa's.!

Three days to christmas.

Salam wa alaikum. Tre fucking dar kvar! Till jul och min födelsedag! Just ny så är man inte så taggad men jag bara hoppas att det blir bra. Egentligen så ska man inte fira jul som muslim men min familj är inte så kristen så det är endast som en tradition och ej "Kristus födelse".
 
Iallafall så sitter jag med familjen nu som kollar på postkodmiljonären och väntar på ett samtal som troligtvis aldrig kommer... det är riktigt irriterande när folk är sura på en och man inte har någon idé om vad man gjort.,.
 
Men iaf, nu ska mammas kille skriva CV eller något. Ha de bra!
 
 

I dont know.

 
 hej. 
Måste först och främst säga R.I.P till Nelson Mandela! Må Allah dömma dig till Jannah för det du har gjort för den afrikanska befolkningen!
 
 
 
Okej och så är det så att min familj är helt deckade. Inte jag eftersom jag inte har skola längre. Ska börja på Svets som egentligen var en fylleidé som jag och Evelina hade. Men vi ska iaf på möte med rektorn på måndag. Faen vad nice!
Om 40 min så kommer bästa hit och ska göra mig lite sällskap eftersom jag är så ensam.. haha.
 
Och nu orkar jag ej blogga mera. 
 
 
Haha skön låt. 

RSS 2.0